Ingrediënten (voor 1 persoon)
1-2 eitjes
50 gram hüttenkäse
Halve avocado
Handvol cherrytomaatjes
Sla naar keuze
Peper, zout en kerriepoeder (optioneel: chilivlokken)
Olijfolie/roomboter
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Breek de eitjes in een kommetje en voeg de hüttenkäse, peper, zout en kerriepoeder toe. Klop het geheel goed met een garde.
- Verhit wat olijfolie of roomboter in een pannetje en roerbak het eimengsel.
- Snijd intussen de avocado doormidden, verwijder de pit, schil de helft van de avocado en snijd deze in partjes. Halveer de tomaatjes.
- Verdeel de sla over een bord. Wanneer het eimengsel goed gestold is en een lichtbruin kleurtje heeft, verdeel je dit over de sla. Voeg de avocado en tomaatjes toe.
- Je kunt optioneel chilivlokken over het geheel strooien voor een pittige smaak.







