Ingrediënten (2 personen)
- 2 augurken
- 1 blikje tonijn in olijfolie
- 1 appel
- 1/2 komkommer
- Een halve ui
- Een handje bieslook
- 75 gram veldsla
- 2 eieren
- Peper, zout en extra olijfolie naar smaak
Bereidingstijd: ongeveer 15 minuten
Bereidingswijze
- Kook de eieren hard (ca. 8-10 minuten). Laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in blokjes.
- Snijd de augurken, de halve komkommer, de halve ui en de appel fijn. Meng deze ingrediënten in een kom.
- Giet de tonijn af en meng deze zorgvuldig door het groenten- en appelmengsel.
- Hak de bieslook fijn. Voeg de bieslook, peper, zout en extra olijfolie naar smaak toe aan de salade. Roer alles goed door.
- Serveer de heerlijke tonijnsalade op een bedje van verse veldsla.







