Griekse salade
27 augustus 2019
Mexicaanse schotel
24 september 2019

Recept van de week

Wortel- Paprikasoep

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 rode en gele paprika’s
  • 6 wortels
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 1-2 bouillonblokjes (glutenvrij)
  • Bieslook
  • Olijfolie
  • Water

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Was en snijd de paprika en wortelen in reepjes en stukjes.
  • Snijd de rode ui en knoflook fijn.
  • Doe wat olijfolie in de pan en voeg de rode ui en knoflook toe. Fruit ze kort aan.
  • Voeg vervolgens een scheut water toe aan de pan en doe hier de gesneden wortelen en paprika bij.
  • Voeg een bouillonblokje toe en laat het geheel 15-20 minuten koken, tot de groenten zacht zijn.
  • Pureer de soep met een staafmixer en maak af met wat bieslook.
  • Eet smakelijk!