Ingrediënten voor 2 personen
- 1 komkommer
- 2 tomaten
- Sla (bijvoorbeeld gemengde sla)
- 200 gram kipfilet
- Een flinke scheut olijfolie
- 3-4 flinke eetlepels groene pesto
- 1 handje cashewnoten (of andere noten naar keuze)
- Een paar blaadjes verse basilicum
- Geraspte kaas (Parmezaanse kaas is ook heerlijk)
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en bak de kip aan.
- Zodra de kip gaar is, roer er dan 3-4 eetlepels pesto doorheen.
- Snijd intussen de sla fijn en de komkommer en tomaat in stukjes. Verdeel dit over twee borden.
- Voeg er vervolgens de warme kip met pesto aan toe.
- Maak af met de verse basilicum, de noten en de geraspte kaas.
- Heerlijk als lunch!
- Nog trek? Serveer er dan een goed belegde cracker of een gekookt eitje bij.






