Ingrediënten (2 personen)
- 1 komkommer
- 100 gram aardappels
- 100 gram gerookte zalm
- 1 avocado
- 30 gram zeekraal
- Dille
- Zwarte peper
- Rode wijnazijn
- 15 radijsjes
Bereidingstijd: 10 minuten (exclusief kook- en afkoeltijd aardappelen)
Bereidingswijze
- Snijd de aardappelen (eventueel al in schijfjes) in hapklare stukjes en kook ze 15-20 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen.
- Snijd de komkommer in halve maantjes en de radijsjes doormidden. Verdeel deze over twee borden.
- Snijd de avocado in stukjes en verdeel over de twee borden.
- Verdeel de afgekoelde aardappelen over de borden.
- Was de zeekraal grondig en verdeel deze, samen met de verse dille en de gerookte zalm, over de borden.
- Maak de salade af met versgemalen zwarte peper en een scheutje rode wijnazijn.
- Eet smakelijk!







